2009.08.18.@ 15.08

Ha kell egy jó parti: RakParty!

Ha a Pesti alsó rakpartról csak az építkezések, útlezárások vagy forgalmi dugók jutnak eszedbe, itt az ideje, hogy ez megváltozzon! Erre remek alkalom lehet a RakParty, amelyet itt rendeznek augusztus 20. és 23. között.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Építkezés vagy autók helyett a zenéé lesz a főszerep augusztus 20. és 23. között a Pesti alsó rakpart Erzsébet híd és Lánchíd közti szakaszán: itt kerül ugyanis megrendezésre a Rakparty.

20-án este Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar utcabálján lazíthatunk, másnap pedig indul az érdekesnek ígérkező utcazenészek versenye. A bemutatkozó muzsikusokat szakmai zsűri és a látogatók is értékelik.

21-én este a nagy sikerű Budapest Bár szórakoztatja a közönséget, ezt követően pedig Joshi Bharat vezetésével ezer égő mécsessel borítják be a Duna tükrét, ami egy távol-keleti esemény, a Fény ünnepe jegyében történik.

Szombaton folytatódik az utcazenész verseny, este pedig a Besh o droM gondoskodik a talpalávalóról. Augusztus 23-án az utcazenészek legjobbjai a nagyszínpadon léphetnek fel, este pedig a 30Y koncertje zárja a napot.

A nyüzsgő forgatag éjjelenként egy kicsit elcsendesül: a RakParty minden este 11 órától hajnalig meghitt beszélgetések helyszíne lehet – csendes háttérzenével és fáklyafénnyel a Silencium Bárban.

Címkék: kell parti rakparty!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend