2009.08.25.@ 14.08

A meztelen harcos

Ha érdekelnek a testmozgással, az izmok növelésével kapcsolatos könyvek, akkor Pavel Tsatsouline, sztáredző műve igazi csemege lesz számodra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pavel Tsatsouline: A meztelen harcos (Jaffa Kiadó)

Észrevetted már, hogy minél gyakorlottabb az ember, annál kevesebb energiával képes sokkal többet elérni? Ez alól az erő sem kivétel. Az ókori görög birkózástól kezdve a kínai kung-fu-mesterek féltve őrzött titkain át egészen a mai különleges egységekben szolgáló kemény fickókig a harcosok és az erősemberek az idők során számtalan gyakorlatot fejlesztettek ki az emberi erő fejlesztésére. Mindezeket a bámulatos gyakorlatokat és technikákat most Pavel Tsatsouline sportszakember, a szovjet speciális erők egykori testedző oktatója egy olyan könnyen elsajátítható edzésprogramba illesztette, amellyel hihetetlenül gyorsan kifejlesztheted magadban az erő képességét – és mindezt vasak nélkül, kizárólag a saját testsúlyoddal dolgozva! A Meztelen harcos a maximális erőre összpontosít. Semmi másra.

Fejleszd ki magadban a félelmetes erő képességét. Napok alatt többet érhetsz el, mint hosszú évek testépítő gyakorlataival. Fedezd fel az izomfeszítést maximalizáló technikákat az azonnali erőért. Gyakorold a brutálisan nehéz egykezes fekvőtámaszt/egylábas guggolást, amelyek az erőemelés testsúlybeli megfelelői, és az egész testet megdolgoztatják. Érezz rá a mozgás varázsára!

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyvet a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Egyszerű tippekkel a formás testért!

Súlyzós edzésekkel a vékony, szálkás testért!

Minden, ami könyv!

Minden, ami sport!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend