2009.08.26.@ 15.08

Piknikezz az Odeon-Lloyd moziban!

Ha a piknikről csak a szabadtéri evés-ivás jut eszedbe, itt az idő, hogy mást is megtapasztalj! Augusztus 28-án vedd az Odeon-Lloyd mozi felé az irányt, ahol nemcsak olcsóbban nézhetsz sikerfilmeket, hanem egy különleges kezdeményezéssel is megismerkedhetsz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Augusztus 28-án, pénteken különleges piknikre kerül sor a főváros XIII. kerületében: Újlipótvárosban első alkalommal rendezik meg a Pozsonyi Piknik névre keresztelt rendezvényt.

Lesz itt minden, akár egy falusi mulatságon: tombola, pozsonyikifli-sütő verseny, gyerekpiknik, divat-, fodrász- és táncbemutatók, koncertek, könyvvásár és dedikálások, ételkóstolás, de természetesen a filmek sem hiányozhatnak.   

A falusi fesztiválként definiált rendezvénysorozatból az Odeon-Lloyd, a környék legnagyobb múltra visszatekintő mozija sem maradhat ki. A Pozsonyi Piknik apropójából különleges műsorral és még különlegesebb árakkal várják az érdeklődőket, természetesen nem csak a környékről.

Augusztus 28-án 16.30-kor a Vicky Cristina Barcelonát, 18.15-kor a Párizs, szeretlek!-et, 20.30-kor a Balaton retrót, 22 órakor pedig a Budapest retró I-et vetítik. A filmekre jegyek igen kedvezményes áron, 450-450 forintért válthatók.

Címkék: moziban! odeon-lloyd piknikezz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend