2009.08.27.@ 14.08

Nyerj Startlap Dell netbookot!

A Lap.hu oldalak nemrégiben történt “átöltöztetését” követően a napokban megújult a Startlap is. Magyarország leglátogatottabb nyitóoldalának felülete egyszerűbb, gyorsabb és letisztultabb lett. Az átalakítást a Dell-lel közös, 30 napos kampány támogatja, amelynek során naponta egy Dell Startlap netbook talál gazdára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Startlap napokban frissült új formájába ezúttal az internetezők is beleszólhattak: a megújulást megelőzte egy kutatás, amelynek során tizenötezer Startlap-látogató már az indulás előtt hetekkel az új Startlapot használhatta és „aktivitásával” befolyásolhatta az oldal végleges kialakítását.
Amellett, hogy az oldal kinézete frissült, a legnagyobb hangsúly a felhasználói igények maximális kielégítésre került: csak olyan témák szerepelnek az oldalon, amit a felhasználók keresnek, így ennek megfelelően alakult át az oldal szerkezete is.

A Startlap kilép a virtuális világból

Augusztus 25-én indult, 30 napos kampányában a Startlap naponta egy korlátozott példányszámú Startlap-kiadású Dell Inspiron Mini 10v netbookot sorsol ki azok között, akik nyitóoldalként a Startlapot állítják be.

„A Startlap Magyarország egyik legerősebb márkája és legegyszerűbben használható terméke. Egyre növekvő felhasználótáborának folyamatosan többet és többet adunk, és az eddigi talán legbátrabb lépéssel internetes termékként kilépünk a virtuális világból és egy eszközt kínálunk. A Dell Startlap netbook kívül-belül egyedi, és minden porcikája az egyszerű és gyors netezést szolgálja: egy speciális dokk-jellegű menüvel rendelkezik, amellyel még könnyebb kedvenc programjaink elindítása, beépített Citromail levélolvasója folyamatosan tájékoztat levélforgalmunkról, háttérképei és egyedi ikonjai pedig lenyűgözőek. Minden Dell Startlap netbookhoz egyedi Case Logic tokot adunk, mely kitűnő védelmet ad az egyedi, háttérképhez passzoló festésnek” – mondta el a Dell Startlap netbookot bemutató sajtótájékoztatón Szávuly Krisztián, a Sanoma Budapest Újmédia-lapigazgatója.

Új műfaj a piacon a netbook

A netbook a laptopok egy olyan csoportja, amely kicsi, könnyű és olcsó. Ezeknek a gépeknek elsődleges felhasználási területe a böngészés, a levelezés, a csetelés, az egyszerűbb irodai programok futtatása, illetve multimédiás tartalmak lejátszása.

2008-ban közel 11 millió minilaptopot adtak el, várakozások szerint 2009-ben 21 millióra emelkedik ez a szám. A 2009 első negyedévében értékesített 67 millió PC tizede volt netbook, Magyarországon az arányuk piaci becslések szerint még ennél is magasabb lehet. A netbookok elterjedése egybeesett a recesszió mélyülésével, egyelőre azonban nehéz lenne egyértelműen kijelenteni, hogy a netbookok népszerűségét a kényszer szülte.

Az eredetileg oktatási célokra illetve második PC-nek készült netbook ma egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A 7"-os kijelző már a múlté, ma már csak 9-10"-os, 1GB memóriával rendelkező, 160GB HDD-modellek dominálják a netbookok piacát.

A A Dell Inspiron Mini 10v-nek a Startlaposított, tehát egyedi változata vár most a szerencsés Startlap-felhasználókra: 30 napon keresztül minden nap kisorsolunk egyet. Aki nem szeretné a szerencsére bízni, hamarosan meg is vásárolhatja a limitált mennyiségben rendelkezésre álló Dell Startlap netbookot, bruttó 99 900 forintért. A csomag tartalmazza a Case Logic netbook tokot is.

Címkék: dell netbookot! nyerj startlap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend