2009.08.27.@ 15.08

Zöld Fül a ZP-ben!

A Zöld Fül elnevezés kivételesen nem egy új, környezetbarát programot takar, hanem a Zöld Pardon érdekes kezdeményezése. Ha érdekel a dolog, szeptember 3-ára ne csinálj más programot: irány a ZP!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Zöld Pardon nemcsak a fiatalok kedvelt szórakozóhelye, hanem ennél sokkal több: a ZP mindig is küldetésének tekintette a tehetségek felkarolását, hogy a magyar könnyűzenei élet frissebbnél frissebb hangzásokkal gazdagodjon.

Ezért hozták létre a Zöld Fül tehetségkutató programot is, amely – mint a neve is mutatja – fiatal tehetségeket mutat be a nagyközönségnek. Pályázatukra több százan jelentkeztek, közülük hat csapat mutatkozhat be a 2009. szeptember 3-án, a Zöld Fül Tehetségkutató napon, a ZP nagyszínpadán.

Ne hagyd ki te se szeptember 3-át! Vegyél részt rajta aktívan! A www.zp.hu/zoldful oldalon minden döntős zenekarról találsz egy-egy bemutatkozó oldalt, ahol biográfiákat olvashatsz és zenéket hallgathatsz, így könnyebben eldöntheted, kiknek is csápolsz majd a döntő napján.

De szavazhatsz is a számodra legszimpatikusabb zenekarra. A döntő napján pedig érkezz olyan színű ruhában, mellyel a számodra legkedvesebb együttest jelölték az oldalon, hogy ezzel is támogasd kedvencedet!

A tehetségkutatóról további információ: http://www.zp.hu/zoldful/

Címkék: zöld zp-ben!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend