2009.09.02.@ 15.09

A Tánckommandó lecsap rád a bevásárlóközpontban is!

A Tánc Mindenkinek programmal felébresztett táncszenvedélyt a Body Moving csapata szeptemberben sem hagyja szunnyadni. Szeptember elején bevetésre kész a Tánckommandó, melynek során számos tánc-akcióval találkozhatsz városszerte.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 16 társulat a város nevezetes terein, forgalmas pontjain lep meg akció performanszaival. De ezen a hétvégén nem lesz biztonságban az sem, aki a Mammutba megy vásárolni, ugyanis csütörtöktől vasárnapig a mozgólépcsőn vagy egy-egy kirakatban is fel-felbukkan a tánc. A Mammutban találkozhatunk Juhász Kata, Batarita és az Andaxínház társulatával.

 
A Batarita Társulat – Shopping! and …

Butoh (japán modern) tánc tradicionális japán jelmezben, az alsó szinttől egészen a legfelsőig haladva, a mozgólépcsőket használva.
Időpontok: szeptember 4., 16 és 18 óra
Helyszín: Mammut 2. A -1 szint mozgólépcsőjétől indulva a 4. szint mozgólépcsőéig.

Juhász Kata Társulata – Rosa rugosa

Juhász Kata a Frenák Pál társulat tagja volt. Jelenleg a SÍN kulturális központban dolgozik táncművészeti projekteken, ő adja elő két szólótáncát.
Időpontok: szeptember 3., 18 és 19 óra
Helyszín: Mammut 2, a földszint és az 1.emelet közti mozgólépcső
Andaxszínház – Inside out outside in
Az Andaxínház 1990-ben alakult, költői színház a kezdetektől fogva, egy sajátos vonulatot képez a kortárs magyar színházi törekvésekben. Egy üzlet kirakatában megvalósuló performansz keretében az előadók a közeli és a távoli, a belső és a külső fogalmakra szeretnének rávilágítani.
Időpontok: szeptember 5, 19 óra,  szeptember 6., 14 óra
Helyszín: Mammut 2., a villamosmegállóra néző Benetton kirakata.

 

Címkék: bevásárlóközpontban lecsap tánckommandó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend