2009.09.04.@ 15.09

Hungarythm, avagy a tánc életre kelt

Az óriási érdeklődésre, a rengeteg meghívásra, a 22 állomásos, nagy sikerű, teltházas országos turnéra való tekintettel a Presidance a “Hungarythm, avagy a tánc életre kelt” című előadás felújított változatával mutatkozik be szeptember 12-től a Millenáris Teátrumban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Magyarországon eddig egyedülálló művészeti színvonal, lenyűgöző látványvilág és nemzetközi hírnév. Ezt a három célt tűzte ki maga elé a 2008. nyarán alakult Presidance.

A Hungarythm a tánc, a zene és a cirkusz elemeit felhasználva invitálja nézőit egy felejthetetlen utazásra, amelyben felvillannak életünk fontos állomásai, bepillantást nyerünk az emberek érzelemvilágába, hol könnyek között, hol ámulatba ejtve, hol pedig nagyokat nevetve ismerünk önmagunkra és látjuk meg saját sorsunkat.

A táncosokat a Kerekes Band és a Csík Zenekar zenéjét élőben játszó Anselmo Crew formáció kíséri. A Presidance csapatát az együtteshez a Cirque du Soleil társulatból érkezett artista egészíti ki. Az előadás díszleteit – a Steven Spielberggel is együtt dolgozó – Szabolcsi János és csapata álmodta színpadra.

A Presidance kreatív „agya” és művészeti koncepciójának megalkotója, Vári Bertalan nemcsak saját, eddigi tapasztalatait foglalja össze az előadásban, hanem egy Magyarországon eddig ismeretlen – még a külföldi sztárfellépők – például a Cirque du Soleil és Michael Flatley – viszonylatában is egyedülálló produkciót és látványvilágot hozott létre, amely interaktivitásában is felejthetetlen. A nézők az előadás résztvevőinek, az élmény egyenrangú részeseinek érezhetik magukat. A társulat sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy – többek között – meghívást kaptak a New York-i Broadwayre is.

 
Legközelebbi előadások:

szept. 12. 20:00 Budapest, Millenáris Teátrum
szept. 29. 19:00 Szolnok
október 2. 20:00 Budapest, Millenáris Teátrum

 

Címkék: avagy életre hungarythm kelt tánc

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend