2009.09.04.@ 12.09

Újdonság a kommunikációs eszközök terén: élj határok nélkül!

A külső sávban döcögés helyett lépj át a kommunikációs szolgáltatások gyorsítósávjába a Sony Ericsson XPERIA™ X2-vel! A telefon azoknak készült, akiknek fontos a folyamatos elérhetőség, legyen szó üzleti vagy magánéletről.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szeptember 2-án mutatta be a Sony Ericsson új, Windows alapú telefonkészülékét, az XPERIA™ X2-t, amely kategóriájában a legszélesebb körű szolgáltatásokat nyújtja az e-mailezés és a multimédia területén.

 
Szuper társ a munkában
 
A számítógép és a mobiltelefon előnyeit egyszerre nyújtja ez gyönyörű modell, így a munkához is igen hasznos kellék: az egyszerűen szinkronizálható e-maillel és határidőnaplóval, illetve a gyorsan és hatékonyan szerkeszthető Microsoft® Office Mobile dokumentumokkal kapcsolatot tarthatsz munkatársaiddal, bármerre is jársz a világban!
 
A készülék SlideView kezelőfelületén pillanatok alatt elérheted a leggyakrabban használt alkalmazásokat. A híváslista, az üzenetek, valamint a multimédiás alkalmazások gyors és jól átlátható rendszerének köszönhetően egyetlen nem fogadott hívás, olvasatlan e-mail vagy egyéb üzenet se fogja elkerülni a figyelmedet.
 
Tájékozódj!
 
Ezen kívül használhatsz rajta többek között Skype-ot, Mytopiát, böngészhetsz beépített Google panelen és tájékozódhatsz a legfrissebb hírekről a CNN-en. Sőt, ez még nem minden! A QWERTY billentyűzetnek es a TV-csatlakozónak köszönhetően akár nagyképernyőn is tarthatsz prezentációkat a telefonnal!
 
Szórakozz!
 
És ha ez még mindig nem lenne elég, az XPERIA™ X2-vel a szórakozás is színesebb! A multimédiás alkalmazásokat 3,2”-os nagy felbontású érintőképernyőn, DVD-minőségben élvezheted, a 8,1 megapixeles kamera segítségével pedig minden élményedet megörökítheted és megoszthatod barátaiddal vagy családoddal. A panelek egyedivé alakításával egy gombnyomással elérheted a Facebook-ot, hogy feltöltsd a legutóbbi bulin vagy a nyaralás alatt készített képeket, a Skype-on pedig chatelhetsz az ismerőseiddel.

Nézd meg a készüléket galériánkban – klikk ide!

Kapcsolódó cikkek:

 

 

 

Címkék: eszközök határok kommunikációs nélkül terén újdonság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend