2009.09.07.@ 14.09

Inspiráció – Naptár 2010-re

Ha egy igazán szép és tartalmas naptárral szeretnéd meglepni magadat, vagy szeretteidet, akkor Paulo Coelho: Inspiráció – Naptár 2010 című gyönyörűen illusztrált naptárát válaszd, melyben az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Paulo Coelho: Inspiráció – Naptár 2010 (Alexandra Kiadó)
 
Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig. Coelho, akit emberek milliói a szavak alkimistájaként tartanak számon, napjaink egyik legbefolyásosabb szerzője. Könyvei nemcsak a bestsellerlistákat vezetik, de társadalmi és kulturális párbeszédet is gerjesztenek. A műveiben érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat és a világ újfajta megértését keresik.
 
A naptár illusztrátora, Catalina Estrada már gyerekként ráeszmélt szülőhazája, Kolumbia vibráló és buja természetére. Jelenleg Barcelonában él, de nemzetközileg elismert illusztrátorként sem felejtette el gyökereit. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.
 
 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend