2009.09.18.@ 15.09

Idén is Évadnyitó Színházi Fesztivál Budapesten!

Ha szereted a színházat, szeptember 19-én feltétlenül sétálj egyet az Andrássy úton: aznap ott tartják az Évadnyitó Színházi Fesztivált, amellyel kezdetét veszi a 2009/2010-es évad!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a színházi évad is jól kezdődik: szeptember 19-ére hatalmas bulit ígérnek az Évadnyitó Színházi Fesztivál szervezői! Nemcsak a kőszínházak, hanem független társulatok is bemutatkoznak majd az Andrássy úton, melyet az Autómentes nap miatt lezárnak.

A rendezvény helyszínén válthatsz jegyet az előadásokra, sőt részleteket is láthatsz a darabokból. A színházak, társulatok, alkotók saját installációs pulttal költöznek ki ebből az alkalomból az Andrássy útra – ha tehát jegyet még nem vásárolnál, de érdekelnek az új évad bemutatói, elég csak végigsétálnod előttük.

Az évadnyitón a következő színházak vesznek részt: Bárka, Budapest Bábszínház, Budapesti Fesztiválközpont, Budapesti Kamaraszínház, Budapesti Operettszínház, Centrál Színház, Gózon Gyula Kamaraszínház, Játékszín, József Attila Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek és Ifjúsági Színház, Madách Színház, Magyar Színház, Magyar Állami Operaház, Nemzeti Színház Alföldi Róberttel, Nemzeti Táncszínház, Örkény Színház, Pécs 2010, Pinceszínház, Radnóti Színház, Thália Színház, Új Színház és a Vígszínház.

És ne feledkezzünk meg az alternatív színházakról, társulatokról sem. Az évadnyitón jelen lesznek: Ágens, Bakelit Multi Art Center, Élőkép Társulat, Góbi Rita Társulata, Holdvilág Kamaraszínház, Kompánia Színházi Műhely, Maladype Társulat, Momentán Társulat, MERLiN Színház, MU Színház, Műhelymunka Társulat, PR Evolution Dance Company, Radikális Szabadidő Színház, Spinoza Ház, Stúdió K, Szkéné Színház, Térszínház, Trafó Kortárs Művészetek Háza, TÁP Színház (Bázis) valamint a Tünet Együttes.

A rendezvényről további információt az egyes színházak, társulatok honlapjain találsz.

Fotó: Somfai Lídia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend