2009.09.21.@ 14.09

Alakítsd át a félelmet erővé!

Ha úgy érzed, a félelmeid néha teljesen átveszik az irányítást feletted, akkor vedd kezedbe a sorsodat, programozd át az elmédet, és alakítsd át a félelmet erővé!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Susan Jeffers: Alakítsd át a félelmet ERŐVÉ! (Édesvíz Kiadó)

Úgy tűnik, a félelem társadalmunk ragályos betegsége. Valamilyen formában minden ember életének részét képezi. Nem számít, kik vagyunk, hol élünk, milyenek az élettapasztalataink: mindannyian félünk. Félünk a kezdetektől és a befejezéstől. Félünk a változástól és a megrekedéstől. Félünk a sikertől és a kudarctól, az élettől és a haláltól.

Susan Jeffers könyvét olvasva, felfedezhetjük azokat a korlátokat, amelyek megakadályozzák, hogy úgy éljük az életünket, ahogyan szeretnénk. Segítségével felismerhetjük a félelmeink okozta "megrekedéssel" kapcsolatos kifogásainkat, és szert tehetünk azokra a módszerekre, amelyekkel kezünkbe vehetjük életünk irányítását. Hiszen a félelemnek nem kell visszatartania minket attól, hogy gazdag és szép életet éljünk!

Tanuljuk meg:
– hogy valójában nem hibázhatunk, és nem dönthetünk rosszul;
– elengedni a negatív programozást;
– megnövelni önbecsülésünk szintjét;
– minél jobban érvényesíteni a saját érdekeinket;
– több örömöt átélni;
– és valóra váltani az álmainkat.

Programozzuk át az elménket! Gondolataink megváltoztatásával többé nem a siker útjában álló akadályként fogjuk felfogni a félelmet, hanem képesek leszünk egy élethelyzetként tekinteni rá. A fájdalom, a tehetetlenség és a depresszió állapotából átkerülhetünk a hatalom, a lelkesedés és a szeretet állapotába. A trükk abban áll, hogy átérezzük a félelmet, és erővé alakítjuk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend