2009.09.21.@ 15.09

Csajos esték a Hallmarkon!

Mi, csajok hajlamosak vagyunk a sorozatok rabságában élni, és most ebben lehet partnerünk a Hallmark Channel is, aki két új őszi filmpremierre készül. Ezek elsősorban igazi trendi Cosmo-lányoknak szólnak, ezért aztán nem árt, ha szeptember 27-től minden vasárnap 20 órától átveszed a hatalmat a távirányító felett.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A nemzetközi trendekhez igazodva a Hallmark Channel az idei ősztől Magyarországon is bevezeti a tematikus estéket. Ezek közül igazi újdonságnak a kedd esténként 20 órától kezdődő „Csajos este!” elnevezésű tematikus este ígérkezik. Ezen túlmenően még két vadonatúj szórakoztató, humoros filmsorozat is indul, melyek bepillantást engednek két 30 év körüli szingli nő életébe. Mindkét sorozat főszereplőjének ugyanaz a vágya: rátalálni a lelki társra, a Nagy Ő-re. Ki ne szeretné ellesni a Párizsban élő Clara, illetve a kanadai Erica trükkjeit?

 
Clara Sheller
 
Clara Sheller (Mélanie Doutey) egy 30-as éveiben járó nő, aki a L’Hebdo című női magazin újságírójaként dolgozik Párizsban. Csakúgy, mint minden kislány, aki túl sok mesét hallott a „Szőke Hercegről”, Clara is meg van győződve arról, hogy képes modern, eseménydús életét tündérmesévé változtatni. Legjobb barátjával, JP-vel (Frédéric Diefenthal) nemcsak az otthonukat osztják meg egymással, hanem örömüket, bánatukat, illetve közös az elhatározásuk abban is, hogy ráleljenek lelki társukra. Mint két kötéltáncos az élet magasra kifeszített kötelén, úgy egyensúlyozzák romantikus életük mindennapjait: egyszer Clara lesz szerelmes, egyszer JP, olykor mindketten egyszerre, és olykor ugyanabba a személybe. Aktív szerelmi életük érzelmileg felkavarja őket, és gyakran őrült helyzetekbe sodródnak emiatt. De mindezek ellenére JP-t és Clarát az örök vágy hajtja: megtalálni életük nagy szerelmét!
 
Erica világa
 
Erica Strange (Erin Karpluk) 32 éves, okos és csinos nő. Azonban élete egy helyben topog, és a kialakult szerencsétlen helyzetért a saját múltját okolja. Mi lenne, ha meg tudná változtatni a múltját? Ebben tud neki Dr. Tom (Michael Riley) segíteni, aki komoly feladat elé állítja Ericát; ha szeretné jobbá tenni az életét, ő segít neki, ám ha egyszer beleegyezett, akkor már nincs visszaút! Erica elkeseredésében elfogadja az ajánlatot, és egy szempillantás alatt saját múltjában találja magát. Erica életének nagy lehetősége, hogy fiatalon felnőtt fejjel gondolkodhat. Quantum Leap találkozik Ally Mc Beal-lel, amint Erica minden epizódban más eseményhez tér vissza a múltjában. Találkozik régi barátaival és ellenfeleivel, nehéz döntéseken töpreng, és olykor a szívét is összetörik. Vajon ha más döntéseket hoz a múltban, azzal meg tudja változtatni a jelenét? Egy vicces, tragikus és felemelő dráma arról, hogy hogyan akadályozzuk saját álmaink megvalósulását.
Címkék: csajos esték hallmarkon!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend