2009.09.24.@ 15.09

Jaj a rekeszizmoknak: Spamalot a Madách Színházban!

Ha szereted Monty Python Gyalog Galoppját, és egy könnyed, szórakoztató színházi estére vágysz, ne hagyd ki a Spamalot című musicalt a Madách Színházban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Spamalot című musical Monty Python Gyalog Galoppja alapján készült. Ahogyan a film, a darab is Arthur Király és a Kerekasztal lovagjainak abszurd kalandjait meséli el, akik Istentől azt a feladatot kapták, hogy keressék meg a Szent Grált. Kalandos útjuk során találkoznak a jól ismert Monty Python figurákkal, mint például a Fekete Lovaggal, Timmel, a skót varázslóval, a Lovagokkal, akik azt mondják: "Ni!", és a Gyilkos nyúllal is.

A Spamalot ősbemutatóját 2005. márciusában tartották a New York-i Shubert Színházban, majd 2006. októberében Londonban, a West Enden lévő Palace Theatre-ben is színpadra állították. A népszerű musical immár 14 Tony-díj jelölést és 3 elnyert Tony-díjat tudhat magáénak.

A Spamalotot szeptember 25-én, 26-án és 27-én mutatja be a Madách Színház, a darab hazai sikerét pedig a gondosan kiválasztott, sikeres és népszerű szereplőgárda játékától, valamint az újfajta rendezői megoldásoktól is remélik.

Bővebb információ és szereposztás: http://www.madachszinhaz.hu/Ea_Madach/Spamalot/Spamalot.php

Fotó: Somfai Lídia

Címkék: madách rekeszizmoknak spamalot színházban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend