2009.09.25.@ 14.09

Tanulj meg főzni könnyedén!

Gordon Ramsay, az angol sztárszakács legújabb kötetében is minőségi, de könnyen elkészíthető ételeket mutat be nekünk, melyekkel garantáltan lehengerelhetjük szeretteinket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gordon Ramsay: Csak könnyedén (Alexandra Kiadó)
 
Gordon Ramsay híres könnyed stílusáról, Michelin-csillagos éttermeiről és remek könyveiről, melyekben arról ír, hogyan is főzhetünk éttermi menüt otthon. A Csak könnyedén Gordon új oldalát mutatja be.
 
Ebben a könyvben azt osztja meg velünk, hogyan készíthetjük el a konyhánkban minden idők legjobb ételeit anélkül, hogy bankot kéne robbantanunk, vagy órákat kellene a konyhában töltenünk. Mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használja (de azért nincs túl sokra szüksége belőlük). Briliánsan kihozza az ételek legfinomabb aromáit a legegyszerűbb főzési eljárásokkal.
 
Több mint 100 receptet állított össze minden lehetséges alkalomra − legyen szó akár reggeliről vagy ebédről, vacsoráról kettesben vagy egy egész vendégsereggel, meghitt családi vagy baráti partikról. A receptek elegánsak, kifinomultak − de egyszerűek is. A könyv gyönyörű fotói is azt mutatják: lehet nagyon jól, mégis lazán főzni…
 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend