2009.09.28.@ 14.09

Barangolj a varázslatos ezotéria világában!

A varázslatos ezotéria világába kalauzol el az alábbi öt kötet, melyekben megismerkedhetsz a wiccával, a hipnózissal, a reflexológiával, a meditációval és a tarottal, egészen az alapoktól.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1.) Thea Sabin: A wiccáról kezdőknek – A modern boszorkányság alapelvei és gyakorlata (Alexandra Kiadó)

Talán sokan hallottak már a modern boszorkányságról, a wiccáról, ám csak homályos elképzeléseik vannak arról, hogy mit is takar ez a szó valójában. A boszorkányság napjainkban a leggyorsabban növekvő vallások egyike, és a sebes fejlődés rengeteg pontatlansággal és félreértéssel jár együtt. Kezdőként bizony nehéz dolgunk van, ha ki akarjuk válogatni a helytálló kijelentéseket a hamis állítások közül.
 
A wiccáról kezdőknek című kötet a wiccáról szóló legfontosabb tudnivalók áttekinthető és szemléletes összefoglalója. Az alapoktól haladunk fokozatosan előre, miközben egyre magasabb szintű tudást és egyre bonyolultabb gyakorlatokat sajátíthatunk el.
 
Thea Sabin főpapnő, több mint húsz éve gyakoroló boszorkány. Kutatásai kiterjednek a sámánizmusra, a tai chira, a mitológia egyes területeire és az asztrológiára. Több mint tizenöt éve tanítja a wicca vallás alapelveit.
 
2.) William W. Hewitt: Hipnózis kezdőknek – A tudatosság és az önmegvalósítás új szintjei (Alexandra Kiadó)
 
Az ábrándozáshoz, álmodozáshoz hasonlító hipnózis teljesen normális, biztonságos és egészséges jelenség. Ez a könyv szeretné eloszlatni a hipnózissal kapcsolatos negatív beidegződéseket és félelmeket. Célunk lehet például a dohányzásról való leszokás, a fogyókúra, önképünk fejlesztése, különböző fóbiák, félelmek legyőzése, emlékezőképességünk javítása – a hipnózis mindezekben segítséget nyújthat.
A könyv elolvasásával bárki megtanulhatja, hogyan juttathatja önmagát vagy másokat hipnotikus állapotba a kívánt cél eléréséhez.
 
Ez a kötet utat mutat az önfejlesztés felé, és segítséget nyújt abban, hogy képesek legyünk irányítani életünket. A lépésről lépésre leírt utasításokat könnyű megérteni és egyszerű alkalmazni.
 
William W. Hewitt képesített klinikai hipnoterapeuta és hivatásos asztrológus. Nyolc könyvet írt, számtalan nagysikerű előadást tartott a hipnózisról, az elme erejéről, az önfejlesztésről, a metafizikáról és a témákhoz kapcsolódó kérdéskörökről.
 
3.) David F. Vennells: Reflexológia kezdőknek – Egészségmegőrző masszázsterápia mindenkinek (Alexandra Kiadó)
 
Egy jó lábfejmasszázs igen kellemes élmény, ráadásul ez az egyik legkönnyebben gyakorolható és legkevésbé agresszív módszer, amellyel enyhíthetjük a betegségek tüneteit és fenntarthatjuk az általános jó testi közérzetet. Különösebb előképzettség nélkül is kipróbálhatjuk a családtagjainkon és a barátainkon.
 
A Reflexológia kezdőknek az alapismeretekre és alapfogásokra összpontosít, hogy minél hamarabb a gyakorlatban is élvezhessük ennek a módszernek minden szépségét. A szerző olyan egyszerű eszközt kíván a kezünkbe adni, amellyel bármilyen helyzetben a segítségére siethetünk a környezetünkben élőknek, és gyorsan megszabadíthatjuk őket a szenvedésüktől.
 
4.) Stephanie Clement: Meditáció kezdőknek – A tudatosság, a koncentráció és a relaxáció technikái (Alexandra Kiadó)
 
A kötet egy biztonságos, kényelmes módszert kínál arra, hogy felfedezzük elménk belső működését és a transzcendentális valóság külső megtestesüléseit. Mindeközben jobban megismerjük saját magunkat, és megbarátkozzunk mind a sötét, mind a világos oldalunkkal. Rendkívül vigasztaló és gyógyító módon léphetünk kapcsolatba a világegyetem mélyebb lényegével, s ennek nyomán egyre türelmesebben viszonyulunk másokhoz és önmagunkhoz. Elmélkedéseinken keresztül olyan belátásokra és tudásra tehetünk szert, amelyet semmilyen más módszerrel nem érhettünk volna el.
 
5.) P.Scott Hollander: Tarot kezdőknek – Útmutató a tarot értelmezéséhez (Alexandra Kiadó)
 
Emberek százezrei fordulnak mindennap a tarot-hoz, hogy gyakorlati problémáikra, apró-cseprő gondjaikra megoldást találjanak, vagy akár spirituális felfedezéseket tegyenek. A tarot-kártya reményt adhat nekünk a bajban, vagy megnyugtathat, hogy a múltban helyes döntéseket hoztunk. A tarot bölcsessége segít megérteni a kusza helyzeteket, s megmutatja, milyen egyszerűen kibogozhatjuk azokat.
 
A Tarot kezdőknek érthető, lényegre törő útmutató, amelyből azonnal nekifoghatunk a kártyák értelmezésének. Nem baj, ha még nem ismerjük a tarot szimbolikáját – gyorsan el fogjuk sajátítani, és nemsokára barátaink és családtagjaink tátott szájjal hallgatják majd a jövendöléseinket és a tanácsainkat.
 
A tarot nem más, mint a lehetőségek képeskönyve. Hetvennyolc kártyájának ábrái az emberi tapasztalat különböző területeit fedik le. Kedvenc tarot-paklink és ezen könyv segítségével könnyedén bepillantást nyerhetünk a sorsunkba. A jövőnk nyitott könyv!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend