2009.09.29.@ 14.09

A bőség törvénye

Egy igazán pozitív szemléletű könyvre hívnánk fel ezúttal a figyelmedet, amely megtanít bőségben élni, és elérni a tökéletes boldogságot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jerry Hicks, Esther Hicks: A bőség törvénye – CD melléklettel (Édesvíz Kiadó)
 
Esther és Jerry Hicks újabb kötetében Abraham arról tanít, hogy az életnek alapvetően jó érzésnek kell lennie, és az általános Jóllét állapota a természetes. Azt tanítja, hogy bármilyen jó is jelenleg az életünk, mindig lehet jobb; a miénk a döntés és a hatalom, hogy még jobbá tegyük. Olyan gyakorlatias filozófiát mutat be, amely – ha következetesen alkalmazzuk – lehetővé teszi, hogy még többet tapasztaljunk meg a bőségből, az egészségből és a boldogságból, amely születésünknél fogva természetszerűleg megillet bennünket. A legtöbb ember esetében a siker gondolata a pénz, a vagyontárgyak vagy más dolgok megszerzése körül forog – Abraham azonban egyfajta örömteli állapot elérését tekinti a legnagyobb sikernek. A bőség tehát nem csupán anyagi jólétet jelent – bár a pénz és a vagyon fogalmaival is tisztába kell kerülnünk, meg kell békélnünk -, hanem az általa nyújtott szabadságról és gondtalanságról is szól, arról, hogy nem vagyunk elkülönült, tehetetlen, sodródó lények, hanem boldog teremtők, akiknek minden hatalmában áll.

A CD-melléklet A bőség törvénye című, 2007. szeptember 29-én, Bostonban tartott Abraham-workshop hanganyagának magyar változatát tartalmazza.

 

A Titok tanítóinak könyvtára

Valósítsd meg céljaidat!

Minden, ami könyv!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend