2009.09.30.@ 15.09

Jungle Brothers koncert a Corvintetőn!

Október 10-én először érkezik Magyarországra a Run DMC és a Grandmaster Flash mellett a hip-hop történet egyik legfontosabb társulata, a Jungle Brothers.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A jazzt, hip-hopot és a korai jungle-t,/drum and basst elsőként ötvöző csapat első sikerét 1988-ban érte el a Straight Out The Jungle megjelenésével. Üstökösszerű debütálásukat követően stúdióba vonultak és a New York-i house-producer Todd Terry vezetésével készítették el az I’ll House You-t, amellyel a nemzetközi hírnév is megérkezett – a legnagyobb kiadók álltak sorban, hogy megjelentethessék lemezüket. A Jungle Brothers hozta vissza a legendás bronxi block partykat, albumukra pedig belegyúrták a jazz-, a soul- és a funk-klasszikusok legjobb pillanatait. Az eredmény az hip-hop-örökzölddé vált Done By The Forces Of Nature lett.

Együttműködtek a Stereo MCs-el, a Propellerheadsszel és a The Wiseguysszal. A jungle/drum and bass-producer Aphroditéval készült Jungle Brothers-remix nemcsak a drum and bass stílusban, de az elektronikus zene teljes spektrumában alapműnek számít.
 
A Jaybee mostani turnéján soha nem látott előadással érkezik – MC vs. DJ soundsystem, Mike Gee-vel kiegészülve és itt a csapat eredeti DJ-je is Sammy B. A The Jungle Brothers Soundsystem felvonultatja a régi klasszikusokat megkeverve egészen új anyagokkal, hamisítatlan Jaybee partystílusban tálalva.
 
Időpont: 2009. október 10. 21:00
Helyszín: Corvintető
Fellépők: Jungle Brothers Soundsystem (USA), vendég: Gomes, Infra Gandhi
Jegyár: 2500 Ft.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend