2009.10.01.@ 14.10

Pénzről nőknek

Dr. Lelkes Zoltán egy általában kényes témát feszeget: a nőknek a pénzhez való viszonyát. Mi kell ahhoz, hogy ne kelljen választanunk a boldogság és a pénz között? A választ a könyvből megtudhatjuk…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Dr. Lelkes Zoltán: Pénzről nőknek – Beszélgetések a nők anyagi és lelki felemelkedéséről (Jaffa Kiadó)
 
„Amivel itt foglalkozunk, semmi másról nem szól, mint elérni azt, hogy az élet különböző területein semmi ne kényszerítsen arra, hogy ha úgy érzem, valahol nem szabad maradnom, akkor is tovább kelljen vesztegelnem.”
 
Vajon miért vannak gyakran gátlások a nőkben a pénzzel kapcsolatban? Miért próbálja sok nő kerülni a pénzzel való kapcsolatot? Egyáltalán: milyen a nők pénzhez való viszonya? Ezekre és még egy sor elgondolkoztató és aktuális kérdésre nyújt válaszokat ebben a kötetben Dr. Lelkes Zoltán pénzügyi tanácsadó és Singer Magdolna újságíró. A könyvből megtudhatjuk, melyek egy nő elengedhetetlen tennivalói a pénzügyi egyensúly megtartásához, mi szükséges ahhoz, hogy a nők is sikeresek lehessenek a vállalkozások és befektetések terén – és így végül elérhetővé váljon, hogy soha ne kelljen választanunk a boldogság vagy a pénz között!
 
Ahogy a szerzők fogalmaznak: „Egyetlen nő sem engedheti meg magának, hogy ne valósítsa meg önmagát!”
 
Dr. Lelkes Zoltán október 5-én 18 órakor mutatja be könyvét a Mammut Libriben!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend