2009.10.07.@ 15.10

Egy este az irodaházak angyalainak!

A város legvagányabb irodai angyalai (vagy annak látszó kisördögei) lepik el a Szeparé Bisztró területét, hogy pár órára átvegyék a hatalmat és keretek nélkül szórakozhassanak Budapest legnagyobb cosmopolita bulijában! Minden csütörtök este 18:00 és 22:00 között kizárólag a már említett belevaló csajoké a terep, számos kényeztető és szórakoztató programmal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Várunk minden nőt, aki egy-egy este munka után kötetlen szórakozásra vágyik. Azokat a nőket, akik barátnőikkel pár órára elvonulnának az éhes tekintetek elől egy pohár minőségi itallal a kezükben. Akik unják már az otthoni sorozatokat, vagy épp át szeretnék élni azokat! Vagy egyszerűen azokat, akik szeretnének egy igazán egyedi, designos étterem-bárban bulizni!
 
Az estére a belépő 1500Ft, mely mellé minden hölgynek korlátlan long drink italfogyasztás jár! Igazi minőségi italok garantálják a jó hangulatot: Bacardi Cola, Whiskey Cola, Vodka Juice, Vodka Tonic, Gin Tonic, Southern Comfort Gyömbér. Természetesen nem maradnak el további italakcióink sem, így a kínálattal nem lesz gondja senkinek. Ha valaki szívesen csemegézne is az italozgatás mellett, sármos konyhafőnökünk, Firák Zoli ízletes és könnyű finomságai között minden nehézség nélkül válogathat.
 
Nagy hibát követ el az, aki úgy gondolja, hogy a sármos személyzet, a legkiválóbb italok és ételek kimerítenék azt a kört, ami egy nőnek elegendő ahhoz, hogy jól érezze magát. Így számos más programmal készülünk ezekre az estékre. Lesznek például ezoterikus bemutatók és sok-sok meglepetés, ami egy ízig-vérig nőt igazán érdekel!
 
Ráadásul az első 100 hölgy, aki regisztrál a Facebook Office Angels esemény oldalon, ingyen vehet részt a programon.
 
Az esemény paraméterei:
 
Időpont: 2009. október 8.-ától, minden csütörtökön 18 és 22 óra között
Belépő: 1500 Ft, mely tartalmazza az alábbi long drinkek fogyasztását a hölgyek részére:
Bacardi Cola, Whiskey Cola, Vodka Juice, Vodka Tonic, Gin Tonic, Southern Comfort Gyömbér
Helyszín: Szeparé Bisztró, 1062 Budapest, Teréz krt. 55. (Az Eiffel Park végében)
Belépés: 21 év fölöttieknek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend