2009.10.08.@ 15.10

Ismerd meg A nő vágyát!

Vajon mire vágynak a nők? A kérdés örök, melyre A nő vágya című musical is segíthet válaszokat találni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A különleges látvány- és mozgásvilágú cseh radikális musical egy ártatlan, vidéki lány öntudatra ébredésének történetét meséli el Párizsban, a szerelem és a divat fővárosában. Denise, egy elegáns nagyáruház, "A nő vágya" eladónőjeként szembesül a pénz és a hatalom könyörtelen törvényeivel. A szabados szerelem, a gyilkos intrikák és a nőket megbolondító divattéboly felfokozott világában próbálja megtalálni, és kiharcolni a maga helyét…

Az előadás különleges muzsikája a legkülönfélébb zenei stílusokat idézi meg a gospeltől a tangón és a szvingen át a bluesig. A színpadi mű Émile Zola regénye alapján készült, és az előadás egy cseh alkotócsoport összehangolt munkája nyomán jön létre, melyet a fiatal rendezőnő, Lucie Malkova állít színpadra.

A magyar produkcióban szerepet kapott többek közt Hegyi Barbara, Kútvölgyi Erzsébet, Hegedűs D. Géza, Sarádi Zsolt, Fesztbaum Béla, Hullan Zsuzsa, Bata Éva és Kovács Patrícia is. A Nő vágya, október 3-tól látható a Pesti Színházban. Az előadások időpontjai és a szereposztás a http://pestiszinhaz.hu –n található. A darabot 14 éven felülieknek ajánlják!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend