2009.10.09.@ 15.10

Harmadszor is Pálinka- és Kolbászfesztivál a Budai Várban!

Ha te is egyetértesz a mondással, mely szerint „Rövid ital, hosszú kolbász, az a jó”, akkor mindenképp látogass el az idei Pálinka- és Kolbászfesztiválra a Budai Várba, október 8 és 11 közt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Láttál már pálinkaszökőkutat? Ha nem, itt az alkalom: látogass el az idei Pálinka- és Kolbászfesztiválra, melyet a Budai Várban rendeznek meg, immár harmadszor. A rendezvény időről időre szeretne mind több pálinkafőzőnek és kolbászkészítőnek lehetőséget adni a bemutatkozásra, ezért idén kétszer akkora területet áll majd rendelkezésükre. Így a tavalyi teltházas fesztivál után ebben az évben mi, azaz a látogatók is kényelmesebben élvezhetjük majd az ízeket és a muzsikát.
 
A szervezők célja, hogy felhívják a figyelmet a hungarikumok igazi értékére, a hagyományőrzés fontosságára, és persze nem utolsó szempont az sem, hogy minél több külföldi és belföldi látogató megismerje a magyar pálinka- és kolbászkülönlegességeket. Ráadásul ezen a fesztiválon kerülnek először a fogyasztók elé az idei termésből készült pálinkák is.
 
A fesztivált egy igazi kuriózummal, a fent már említett pálinkaszökőkúttal nyitják meg a szervezők. A gasztronómiai élmények mellett pedig a zene is előtérbe kerül; Lajkó Félix, a HS7, a Pál Utcai Fiúk, valamint a magyar folk- és jazzélet jeles képviselőinek muzsikáira koccinthatunk. 

A rendezvényre jegyek a Ticketpro országos hálózatában kaphatók: www.ticketpro.hu

A rendezvény programjáról bővebb információt itt találsz.

Címkék: budai harmadszor kolbászfesztivál! pálinka- várban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend