2009.10.13.@ 15.10

Pippa Lee négy élete

Ha már unod a hollywoodi történeteket, akkor nézd meg a Pippa Lee négy életét a mozikban, melyben a zseniális színészek, és a film nem mindennapi hangulata garantálják a szórakozást!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pippa Lee (Robin Wright Penn) élete fenékig tejfel. A férje nagyszerű és elismert kiadó (Alan Arkin), igaz, 30 évvel idősebb nála. Már felnőtt és sikeres gyermekek büszke anyukája, valamint egy megbízható szomszéd legjobb barátja és bizalmasa. Ám, ahogy Pippa követi férjét egy új életbe – egy connecticuti nyugalmazott közösség berkeibe – eddigi idilli élete felborul egy szempillantás alatt. A sikeres és boldog nő, aki eddig volt, most veszélybe kerül. Igaz, ami igaz, a mostani kiegyensúlyozott Pippa nem kevés bonyodalmat élt már át a múltjában (félresikerült erotikus kalandozások, fogyitabletta-függő anya és egy vetélytárs öngyilkossága), míg meg nem találta végül a szerelmet és a biztonságot férje oldalán. Ez az új élethelyzet azonban ismét önismereti utazásra kényszeríti hősnőnket, amely során társra talál egy új, különös és lelkes barát (Keanu Reeves) személyében. Pippa ezúttal szembenéz illékony múltjával és a biztosnak tűnő jelenben bujkáló titkokkal is, hogy megtalálja az igazi énjét, amely mindig is ott motoszkált benne.
 
A Pippa Lee négy élete a híres író, Arthur Miller lánya és egyben Daniel Day-Lewis felesége, Rebecca Miller (Menekülés az életbe, Jack és Rose balladája) harmadik rendezése. Miller mindegyik filmjében a női lélek rejtelmeit vizsgálta, és ez most sincs másképp: Pippára is izgalmas érzelmi kalandok várnak, és kiderül, hogy mennyi komplex személyiség fér meg egyetlen nőben. A film érdekessége, hogy az executive producer Brad Pitt volt.
 
A film hivatalos honlapja: http://pippalee.co.uk/site/
 
Fotó: profimedia.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend