2009.10.22.@ 15.10

A Werk Akadémia a Divatblogok Éjszakáján

A Werk Akadémia jó ötletnek tartja a Divatblogok éjszakája kezdeményezést, ezért az Akadémia egy hatalmas offline partival készül erre az éjszakára az Arany10Top-on 2009. október 29-én, 19-től 24 óráig (Budapest, V. Arany János u. 10. 4. emelet).

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erre az éjszakára készül a Werk valamennyi szakja. A stylistok Lakatos Márk és Kemenesi Tünde irányításával az androgün tematika megjelenítésére tesznek kísérletet. Ennek keretében kerülnek bemutatásra Csömör Boglárka hímnős, másképpen uniszex ruhái és Schilling Kolos elmebeteg kalapjai. Ezeket persze nemcsak nézni, hordani is lehet majd ezen az estén. S hogy sminkben is témában legyünk, Bertalan Viki sztársminkes a Werk női WC-jében az arra vállalkozó férfiakat nővé, nőket férfivá sminkeli, de a tolerancia jegyében nyugodtan lehet félúton is maradni.
 
A werkes filmesek sem lesznek tétlenek, Réz András vezetésével ők fogják az eseményt képben közvetíteni, mivel a közvetítő stábban a szerkesztőn és a riporteren kívül természetesen operatőr is lesz. Az esemény blogos közvetítésére a werkes menedzserek és írók készülnek fel Kaprinay Zoltán internetes guru irányításával. Az enteriőrstylistok a kellő installációkról gondoskodnak.
 
S hogy a komoly munka komolytalan hangulatban folyjon, a Werk szuper exkluzív programjaként DJ Manyi, alias Lakatos Márk gondoskodik a nemek közötti különbségeket elmosó különleges zenei élményről. Akinek ehhez sincs kedve, a Werk egy távoli pontján csocsózhat, chatelhet, ehet és ihat.
 
További információ: www.werkakademia.hu
 
A Divatblogok Éjszakája további programjai a divatlap.hu eseménynaptárában találhatók. http://www.divatlap.hu/esemenynaptar.php?id=77

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend