2009.10.26.@ 15.10

Nemzetközi színházi fesztivál a Bárkában!

Különleges színházi csemegével szeretnéd megédesíteni a november első napjait? Akkor ne habozz: irány a negyedik nemzetközi Bárka Fesztivál!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Idén is lesz Bárka Fesztivál! A különleges, nemzetközi színházi találkozót november 1. és 10. között rendezik meg, ahol színvonalas, kortárs előadásokat – elsősorban külföldi darabokat láthatunk.

Te is megismerkedhetsz a legizgalmasabb európai színházi törekvésekkel, köztük a kortárs színház néhány meghatározó rendezőjével, társulatával. Idén a fesztivál fő szenzációja a vilniusi Városi Színház Hamlet c. előadása Oskaras Korsunovas rendezésében, de számos darab közt például szlovák, erdélyi és lengyel előadásokat is láthatsz a színpadon. 

A külföldi programot jól kiegészítik a magyar résztvevők: láthatjuk Ladányi Andreát és társulatát, valamint idén sem maradnak el a Bárkás előadások. A fesztiválprogramot minden este szakmai beszélgetések kísérik, és lesz többek közt Dob+Basszus is – Lévai Balázzsal és a Csík zenekarral, Firkin koncert, és megtekinthető Garamvári Gábor fotókiállítása is.

Az előadások 19 órakor kezdődnek. A fesztivál részletes programját és további információkat itt találsz: www.barka.hu

Címkék: bárkában! fesztivál nemzetközi színházi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend