2009.10.28.@ 15.10

Szuper koncertek november 6-án a Gödörben!

November 6-án, pénteken, 20 órától fantasztikus koncertek várnak a Gödörben! Fellép a Maszkura és a Tücsökraj, a Heaven Street Seven, a Beat Dis lemezbemutató koncert is aznap esedékes, végül pedig DJ Curtis szolgáltatja a talpalávalót!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elsőként – nyilván a speciális presszóhangulat miatt a kávézóban – az utóbbi idők egyik legizgalmasabb magyar zenekarát, a Maszkura és a Tücsökrajt élvezhetjük. „Jó itt, Magyarországon” – énekli az Erdélyből érkezett Maszkura. Amikor őket hallgatjuk, akkor például tényleg jó.
 
Utána a Heaven Street Seven erőltet kulturmosolyt ábrázatunkra – bár annyira nem is kell erőltetni: Szűcs Krisztiánék olyan rég köztünk vannak, hogy akár már unhatnánk is őket, de úgy tűnik, még mindig tudnak tenni ez ellen. Ez azért klassz. Ha szereted a legutóbbi albumukat, a Jazz-t, mindenképpen ott van a helyed!
 
A Beat Dis fellépése az este harmadik csúcspontja. A hét éve létező zenekar most mutatja be harmadik albumát, a Proof Positive címűt. Az új korongba addig is ér belehallgatni, sőt ingyen biztonsági másolatot is készíthetünk róla – legálisan.
 
 
További információ: www.godorklub.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend