2009.11.02.@ 14.11

Beszélgetés a sorsunkról

Müller Péter legújabb könyve igazi lélekmelengető mű, a szerző életéről mesél, és sorra veszi a legfontosabb kérdéseket: a várakozás művészetét, a jövőnk sejtelmét, a sorsteremtés mágiáját, valamint a gondviselést és a szellemvilág segítségét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Müller Péter: Gondviselés – Beszélgetés a sorsunkról (Alexandra Kiadó)
 
„Ez egy beszélgető-könyv. A sorsunkról szól. Kihasználom azt a helyzetet, hogy hetvenhárom éves lettem, és vissza tudok nézni. Történetem vége felé kezdem már érteni a sorsom rejtett összefüggéseit. A megvalósult jövőmben élek. Csakis azokról a gondolatokról írok, amelyeket megéltem. Számadás ez a könyv az életemről. S mint minden emberé: tele van csodákkal. Ezekről beszélgetünk. A várakozás művészetéről, a jövőnk sejtelméről, a sorsteremtés mágiájáról, a gondviselésről és a szellemvilág segítségéről. Arról, hogy van egy dalunk, a mi dalunk, s meg kell hallani, ha szól.
 
Mivel a legfontosabb kérdésekről írok, igyekeztem élvezetesen beszélni. Néhány magasröptű gondolat kivételével nem is volt nehéz, mert szeretek mesélni. A magasröptű gondolatoknál pedig nincs mit tenni: repülj velem! Szerintem ez is élvezet… Talán a legnagyobb. Várlak a sorok mögött!”
 
Kapcsolódó cikkek:
 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend