2009.11.04.@ 14.11

Az időutazó felesége – könyvben és a mozikban!

Egy páratlan romantikus történetet ajánlunk a figyelmedbe, mely könyvben és a mozivásznon egyaránt el fog varázsolni. Csak azt kell eldöntened, hogy milyen sorrendben élvezd a gyönyörű történetet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége – Egy különös szerelem története, amely meghódította a világot (Athenaeum 2000 Kiadó)
 
A könyv 4 millió példányban kelt el és 38 országban jelent meg. Évek óta vezeti a The New York Times és a nemzetközi bestseller-listákat.
A férfi harmincéves volt, amikor találkoztak, a lány hat. A férfi harmincéves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő. Henry genetikai hibával született: időnként kizuhan a saját korából és eltűnik. Ilyenkor elmúlt és eljövendő élete érzelmi csomópontjain találja magát. Nem tudhatja, mikor történik meg újra, s hol találja magát legközelebb. Egyetlen biztos pontja Clare, akihez mindig visszatér. Szeretik egymást és megpróbálnak normális családi életet élni, de nem tudják, gyermekük örökli-e a betegséget, és mikor jön a halál. Csak azt tudják, hogyan jön: mindketten látták a férfit lőtt sebbel meghalni. Igaz, akit bárhová sodorhat az idő, az sosem hal meg teljesen.
 
Már nálunk is játsszák a mozikban a gyönyörű szerelmi történet megfilmesített változatát, melyben a főszereplők, Eric Bana és Rachel McAdams gondoskodnak a feledhetetlen élményről.
 
 
Kapcsolódó cikkek:
 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend