2009.11.04.@ 15.11

Jön a 8. Budapest Fashion Week!

New York, London, Párizs és Milánó után a divatvilág krémje Budapestre figyel: november 19. és 21. között ugyanis újra lesz Budapest Fashion Week! Neked is ott a helyed!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Idén ősszel immár nyolcadik alkalommal kerül sor a Budapest Fashion Weekre, ami a nemzetközi divatélet jelentős eseményévé nőtte ki magát. Az idei rendezvény presztizsét mi sem mutatja jobban, hogy Hong-Kong után másodszor Budapesten mutatkozik be a Fashion TV Michael Adam Haute Couture kollekciója. A neves külföldi tervező mellett további 24 divattervező kreációját láthatja a közönség, közöttük az olasz Yes Londont.

A ruhákon kívül egyéb látványosságokra is számíthatsz, ha ellátogatsz erre a rendezvényre, mint például a Magma Tűzszínház fergetegesnek ígérkező show-műsora, valamint, hogy jó pár tervező a megszokott módok helyett performance show jelleggel tervezi bemutatni legújabb kreációit. Az elmúlt évekhez hasonlóan az eseményt most is a zárónapon afterparty kíséri.

Az idei Budapest Fashion Weeken a következő divattervezők mutatkoznak majd be:
Czinege, Király Mónika és Mag Renáta, MartinKA, Orosz Réka, Varga Gyöngyi, UHT, Nicole, Gere Márta Georgina, Ticci, Glotz Erika, Szakos Kriszta, Tóth Mónika, EXP La Coll, Földi Klára, Reök Cecília és Varga Tímea, Le Corset, Mohari Kinga, Iványi Kriszta, Wazzy, Novák Kinga, Kenguru.
Valamint Michael Adam Collection, és Yes London!

Kapunyitás Minden nap 19.00 órától, divatbemutatók 19.30 -tól. Jegyek a Ticketpro országos hálózatában és a helyszínen kaphatók!

További információért klikk ide!

 

Címkék: budapest fashion week!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend