2009.11.04.@ 14.11

Utazz csajos GPS-szel!

Gondjaid vannak a tájékozódással? Esetleg elutazol, és szeretnéd tudni, hogy milyen látnivalók és boltok vannak a célállomáson? A TomTom kifejezetten nőknek fejlesztette ki a White Pearl névre keresztelt GPS-üket, hogy bárhol, bármikor magabiztosan közlekedj!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ki mondta, hogy a külső nem számít? Csajos GPS-hez bizony csajos kinézet dukál! A White Pearl gyöngyház színű borításán szürke virágmotívum fut végig, ráadásul a készülékhez egy fehér selyemtokot is kapsz.

De persze tudjuk, hogy a belső a legfontosabb, ezért a TomTom a ONE IQ Routes™ Europe Traffic szériát fejlesztette tovább nők számára. A készülék számos, előre telepített „Érdekes Ponttal” (POI) lett bővítve. Ebben olyan speciális kategóriák szerepelnek, mint az „Érdekes látnivalók”, a „Vásárolj, amíg bírsz” valamint a „Napi divat”, amelyek gond nélkül elvezetnek a városban található legjobb helyekhez, legyen szó butikokról vagy lakberendezési áruházakról, éttermekről vagy bárokról, kávé- vagy teaházakról, színházakról vagy mozikról, így meghagyva neked a felfedezés élményét.
 
„Ezt a készüléket kimondottan a hölgyek igényeire szabtuk, a tökéletes navigációs élmény mellet elég teret hagyva a könnyedségnek, az exkluzivitásnak és nem utolsó sorban a stílusnak” – mondja Corinne Vigreux, a TomTom ügyvezető igazgatója.
 
A készülék a TomTom-tól már megszokott navigációs funkciókkal is el van látva, amely az egyszerű használhatóságon túl tartalmazza az ingyenes Map Share™ közösségi térképjavító technológiát, a „Segítség!” menüt és még sok más hasznos funkciót. A készülék ezen kívül tartalmazza a TomTom által kifejlesztett IQ Routes™ útvonal-kalkulációs csúcstechnológiát is, ami automatikusan a leggyorsabb és legpontosabb útvonal-kalkulációt biztosítja számodra. És ha ez még nem lenne elég, a White Pearl tökéletes sávnavigációt biztosít az Advanced Lane Guidance funkciónak köszönhetően, amely segít eligazodni az összetettebb közlekedési csomópontoknál és autópálya lehajtóknál.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Címkék: csajos gps-szel! utazz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend