2009.11.05.@ 15.11

Látogass el a TáncÉletmódProgram nyílt napjára!

A TáncÉletmódProgram nyílt napot tart a sajtó és a közönség részére 2009. november 8-án vasárnap tíztől háromig a Goli Tánchelyen a III. Perc utca 2. alatt. Ingyenes próbaórák, bemutató foglalkozások, kötetlen beszélgetések várják az érdeklődőket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A nyílt napon jelen lesznek a TáncÉletmódProgram vezető program mentorai: dr. Angelus Iván táncpedagógus, a Budapest Kortárstánc Főiskola rektora, Benyák András műugró edző, Kepes Juli Alexander technika tanár, Mérei Zsuzsa pszichológus, Murányi Zsófi táncpedagógus, koreográfus, dr. Toman József sebész, sportorvos és Papp Timi táncprogram szerkesztő.

A Budapest Tánciskola új, immár mindenki számára nyitott szolgáltatása, a több évtizedes hivatásos művészképzés során kikristályosodott egészségmegőrző és személyiségfejlesztő módszereket közkinccsé tevő TáncÉletmódProgram, amelynek lényege egy személyre szabott program kialakítása, megvalósítása és értékelése. A különböző programelemek összeválogatása, arányainak, harmóniájának megtalálása megsokszorozza a hatást. Az öt-tíz hét után lezárható vagy ismételhető, fejleszthető tartalmú programok előkészítésébe fektetett többletenergia megtérül a zsákutcák elkerülése és a hatások összeadódása révén.

Bővebb információért klikk ide!

Fotó: NorthFoto

Címkék: látogass napjára nyílt táncéletmódprogram

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend