2009.11.09.@ 15.11

The Twist debütkoncert a Corvintetőn november 19-én!

Ha a rock & roll az nem egy tánc, akkor persze a twist sem az. Sokkal inkább négy sokat tapasztalt zenész a tinédzserek lelkesedésével alakított új zenekara.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ábrahám Zsolt, Ács Oszkár, Szőcs Gergő és Szűcs Krisztián eleinte feldolgozásokat játszó hobbiformációként időzött a próbateremben, de az első saját szerzemények nyilvánvalóvá tették, hogy ez korántsem marad puszta hobbi. A fiúk „anyazenekaraikban” (Heaven Street Seven, Amber Smith, Időrablók) és különféle vendégszerepléseik (Yonderboi, Realistic Crew, Neo) során sok mindent megvalósíthattak már zenei elképzeléseikből, de a négyük halmazának közös metszete rengeteg, sokszor még számukra is meglepő, új szerzeményt tartogat.

A twist szó többek között csavart, trükköt is jelent és a The Twistben éppen az az egyetlen csavar, hogy nincsen csavar. Felesleges, túlmisztifikált öndefiníciók és stílus-meghatározások helyett marad maga a „főnök”: a dal. A hatvanas évek ihletett beatzenéjének, adrenalin-pszichedeliájának az ideálját keresik, miközben persze sok minden rájuk ragadt abból, ami „mellesleg” az elmúlt negyven évben történt a pop- vagy rockzenében. 

Helyszín: Corvintető
Időpont: 2009. november 19.
Fellépők: The Twist, Budapest Bootleg Banzáj (Onoff & Senior Hal)
Jegyár: 1000,- Ft

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend