2009.11.11.@ 14.11

Frizurakönyv – így legyen tökéletes a hajad!

Hajunk szorosan hozzátartozik megjelenésünkhöz, ezért gondozni és ápolni kell. Ha szép, divatos hajviseletre vágyunk, fontos megismernünk a hajfestéssel, hajvásással kapcsolatos szempontokat és divattrendeket. Nem árt, ha tudatosan törekszünk arra, hogy megtanuljuk, mi az, ami jól áll nekünk, és hogy hogyan kezeljük otthon a frizuránkat, hogy a fodrászszalonban tett látogatások között is szép maradjon. Mindezekhez Binder Géza Frizurakönyvében sok-sok gyakorlati tanácsot és szakmai tippet találhatunk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Binder Géza: Frizurakönyv (Haircut Bt.)

A könyv nemcsak az aktuális divatról szól, hanem segít bepillantani a hajfestés és vágás titkaiba is. Visszanéz a múltba és foglalkozik természetesen a legújabb trendekkel. A könyv „házi használatra” is alkalmas, hiszen részletesen elmeséli minden egyes frizura elkészítésének fázisait is. De arra is jó, hogy a vendég megmutassa saját állandó fodrászának, milyen hajat is szeretne.
 
Külön fejezetet szentel a szerző a hajbajoknak, bemutatja a hajfestékeket, frizurákat ismertet alkalomra és hétköznapokra, bálba és esküvőre, rövid és hosszú hajúaknak, fiataloknak és idősebbeknek. Binder Géza tizenöt éve dolgozik a szakmában, számos divatbemutatón, fotózáson, szépségversenyen, televíziós műsorban vett részt. Amint a könyv előszavában megjegyzi, vendégei azt kérdezik tőle legtöbbször, hogyan képesek otthon is rekonstruálni a szalonban kreált frizurát. Bár erre garancia és biztos recept nincs (ha lenne, senki nem járna fodrászhoz) néhány, a mesterfodrászoktól ellesett trükköt mégis megismerhet az olvasó. Mintahogyan választ kap a kötetet lapozgató a gyakran feltett, laikus kérdésekre is.
 

 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend