2009.11.13.@ 14.11

Érintéssel varázsol el az új Apple Magic Mouse!

Szereted, ha a technikai eszközök, amiket használsz, nem csupán csúcsminőségűek, de még dizájnosak is? Akkor az Apple vezeték nélküli egere neked való!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A többujjas vezérlés szerelmesei mostantól újabb eszközben is használhatják az érintésre érzékeny felületet, mivel az Apple elkészítette a világ első Multi-Touch egerét, a vezeték nélküli Magic Mouse kiegészítőt!

A Magic Mouse új lehetőségeket nyit számodra, hogy könnyebben és sokoldalúbban használhasd Macintosh számítógépedet. Ahogy kezedbe veszed a fehér, folyami kavicsra emlékeztető apróságot, egyből érzed, hogy gombok és illesztések nélküli, finoman kidolgozott műremekkel van dolgod. De ne aggódj, nem fogod hiányolni a gombokat és a görgőt, hiszen helyüket a Multi-Touch érintés-érzékeny felület vette át! Új egeredet a számítógép rögtön érzékeli, és telepítés nélkül máris használhatod, vezeték nélküli kialakításának köszönhetően pedig nem kell megküzdened egy újabb kábellel.
 
Akár interneten böngészel, zenehallgatásra készülsz, vagy mappáid mélyére ásva, valamelyik barátaiddal töltött hosszúhétvége emlékeiben merülnél el, a pici fehér egér segít megfeledkezni a külvilágról. Meg sem kell mozdítanod, elég a Multi-Touch érintés-érzékeny felületet használnod. Egy fájl kiválasztáshoz például elég megnyomnod jobb vagy bal oldalt, görgetéshez húzd ujjadat fel-le, vagy jobbra-balra. Két ujjaddal „söpörj”, azaz húzd ujjaidat egyszerre oldalra, így ugorhatsz a böngésző másik nyitott ablakába, új képre, vagy az iTunes könyvtárban a következő album borítójára. Új egereddel semmilyen részlet nem kerüli majd el figyelmedet! Nyomd le a „control” billentyűt, majd „görgess” felfelé, így nagyíthatod az éppen előtted lévő dokumentumot.
 
A Magic Mouse-odat teljes mértékben igényeid szerint állíthatod be. Extra funkciói szabadon ki– illetve be kapcsolhatóak, módosíthatod a görgetés, kattintás, dupla kattintás sebességét, illetve balkezesek felcserélhetik az oldalak funkcióit is.
 
A Magic Mouse egér az új iMac modell kiegészítőjeként kerül forgalomba, de önálló tartozékként is megvásárolható bruttó 23.300 Ft javasolt felhasználói áron.

Fotó: Apple

Kapcsolódó cikkek:

 
 
 
Címkék: apple érintéssel magic mouse! varázsol

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend