2009.11.17.@ 15.11

Freddie Mercury emlékest

November 18-án a 18 éve (1991. nov. 24-én) elhunyt Freddie Mercuryra emlékezik a Magyar Queen Rajongók Klubja, a Cartaphilus Kiadó és az EMI Zenei Kft. az Alexandra Pódiumon. A közönséget welcome drink fogadja és egy kiállítás Freddie Mercuryról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Két előadás színesíti a programot. Először a 2009. augusztus 14-én, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon nagy sikerrel bemutatott Egy bohém rapszódiája címűFreddie Mercury emlékkoncertből hallhatunk részleteket ismert énekesek előadásában, majd a Queen Unplugged Project akusztikus koncertjén csendülnek fel a Queen legszebb dallamai.
 
Az emlékesten bemutatásra kerül a nemrég megjelent „Freddie Mercury élete saját szavaival” című könyv, amelyben a legendás énekes vall életéről és karrierjéről. A könyv bepillantást nyújt a világ egyik legkarizmatikusabb frontemberének lelkivilágába.
 
Bemutatásra kerül a Queen együttes „Absolute Greatest” című lemeze is, amely a zenekar 20 legnagyobb slágerét tartalmazza, és november 16-tól kapható a boltokban. Az öt különböző verzióban megjelenő kiadványban találunk CD-t, LP-t, Brian May és Roger Taylor kommentárjait, eddig kiadatlan fényképekkel és kéziratokkal illusztrált nagyméretű albumot és online hozzáférést 20 koncertfelvétel megtekintéséhez.
 
Időpont: 2009. november 18. (18.00-21.30)
Helyszín: Alexandra Pódium (Budapest V., Nyugati tér 7. Az Alexandra Könyvesház 4. emeletén.).
 
A BELÉPÉS DÍJTALAN!
 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend