Hagyd, hogy az Újhold elvarázsoljon!

Stephenie Meyer nagysikerű Alkonyat sorozatának második részében a románc halandó és vámpír között tovább szárnyal: Bella egyre mélyebbre merül a természetfeletti lények világában – így aztán még nagyobb veszélyben találja magát, mint korábban.

2009.11.18. 15:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bella (Kristen Stewart) majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja utána Edward Cullen (Robert Pattinson) és családja úgy döntenek, a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, így fokozatosan egyre közelebb kerül Jacob-hoz, a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka. 

Amikor egy véletlen találkozás alkalmával Bella szemtől-szembe kerül korábbi ellenségével, és egy természetfeletti erőkkel bíró farkas menti meg szörnyű helyzetéből, világos lesz: Bella még mindig nagy veszélynek van kitéve. Versenyre kel az idővel, hogy megtudja a Quileute törzs titkát és a valódi okot, amiért Edward elhagyta őt. Az út végén pedig vár rá szerelme, és feltehetőleg halálos kimenetelű találkozásuk.
 
Még több szenvedéllyel, akcióval és feszültséggel, mint ami világsikerré tette az Alkonyatot, az Újhold méltó folytatásként kerül a mozikba november végén.
 
Bemutató: 2009. november 20.
 
 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend