2009.11.23.@ 15.11

Nézd meg te is Karácsonyi kiállítást!

A Karácsonyi kiállítás 2009.november 28 – január 24-ig tekinthető meg a Jászi Galériában. A kiállítás keretében a Galériában 2008-2009-ben kiállított művészek munkái tekinthetők és vásárolhatók meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A kiállító művészek között van a galéria nyitókiállítását jegyző, Pro Urbe díjjal napokban kitüntetett Gross Arnold. A nemrégiben Torda díszpolgárának is választott Művész régi és újabb munkái is kiállításra kerülnek. A Szalay Lajos születésének évfordulójára idén rendezett kiállítások zárásaként a galéria Szalay Lajos tusképeiből is bemutat egy kisebb válogatást, melyek egy része szerepelt a Vonal költője címmel tavasszal megrendezésre került emlékkiállításon.
 
A májusban elkezdett kiállítás sorozat második állomásaként újabb munkákat mutat be a Karácsonyi kiállítás Szladovics Vilmos Gusztáv festőművész izgalmas hagyatékából. Victor Vasarely rajongói is további munkákat tekinthetnek meg Csepei Tibor gitárművész kollekciójából. Láng Rudolf festőművész hagyatékából is megtekinthetők lesznek eddig a galériában bemutatásra még nem került akvarellek, rézkarcok, köztük  néhány jelmezterv is. Molnár Péter Salamonnak és Somogyi Ferencnek köszönhetően plasztikai örömökben is részesülhetnek Karácsonyi kiállításunk látogatói, valamint Egresi Zsuzsa grafikusművész munkái is megtekinthetőek lesznek a Karácsonyi kiállítás zárásáig.
 
Jászi Galéria 1056 Budapest, Irányi u. 12. (Váci utca sarok)
Telefon: + 36 1 267 33 80
Emai: info@jaszigaleria.hu

Fotó: Gross Arnold – Kis-Karácsony

 
 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend