2009.12.01.@ 14.12

Gyönyörű és praktikus: az új fehér MacBook

Fehér, mert fehér; hetes, mert egyetlen feltöltéssel akár hét teljes órán át használhatod! Ráadásul az Apple a hosszabb működési idő oltárán a teljesítményt sem áldozta fel! A hófehér MacBook könnyebb, gyorsabb, és kitartóbb, mint valaha, így lett egy tökéletesen hordozható számítógép.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem akarsz állandóan kompromisszumokra kényszerülni? Az Apple sem akart, ezért lett az új MacBook különösen mobilis! Az utazás során természetes, hogy zötykölődsz, és veled együtt laptopod is. Ezért került a MacBook új ruhába, ami a nagytestvér, a MacBook Pro, úgynevezett unibody házához hasonlóan egy tömbből készült. Az új háznak és a csúszásgátló felülettel ellátott aljának köszönhetően a MacBook még ellenállóbbá vált, súlya pedig csökkent. A kezelőfelület is kifinomultabb lett, ugyanis a laptop örökölt a nagyobbaktól egy üvegből készült Multi-Touch tapipadot is, amellyel még sokoldalúbban használhatod ki számítógéped képességeit. Irányíthatsz egy vagy két ujjal, kattinthatsz, görgethetsz az érintésérzékeny felületen, a technika biztosan nem szab határt vágyaidnak!

Nemcsak kicsi, környezetbarát is

Az apróságot bárhová magaddal viheted, hiszen táskádba biztosan belefér, ahol csekély súlya miatt szinte észrevétlenül meg is bújik. Előadásokon elfér a legszűkebb padon vagy akár az aktákkal és papírokkal zsúfolt munkahelyi asztalon is. A tanulás, illetve mindennapi hajtás során hasznos apró figyelmességek sorára bukkanhatsz gépedben. A MacBook például minden ismert PC formátumú fájltípust kezel, és annak érdekében, hogy bárhol csatlakozhass a világhálóra, és kábelekkel se kelljen hadakoznod, gépedben megtalálható a Wi-Fi és Bluetooth technológia is. Ráadásul az Apple nem csak rád, de a környezetre is gondolt, ezért a MacBook nem tartalmaz nehézfémeket, és a legszigorúbb energiatakarékossági illetve környezetvédelmi előírásoknak is megfelel!

Az új MacBook Magyarországon is megvásárolható bruttó 267 500 Ft javasolt végfelhasználói áron.

Kapcsolódó cikkek:

Élj meg minden pillanatot az új iPod nano-val!

Utazz csajos GPS-szel!

Egyszerű és nagyszerű: az LG legújabb érintőképernyős mobiltelefonja
 

Címkék: fehér gyönyörű macbook praktikus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend