2009.12.04.@ 11.12

Nyerd meg a 3 darab HTC Tattoo telefon egyikét karácsonyra!

Egy okos, mégis szupertrendi telefonra vágysz, ami minden igényedet kielégíti? A legújabb HTC Tattoo-val nincsenek előtted határok! A készüléket ráadásul most meg is nyerheted.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A HTC Tattoo készüléke nemcsak telefonálásra és sms-ezésre alkalmas, annál jóval több és izgalmasabb funkcióval látták el. Android operációs rendszerének köszönhetően aktívan tarthatod a kapcsolatot ismerőseiddel, ugyanis a telefonon keresztül könnyedén elérheted a Facebookot, a Twittert és a Flickrt. Ráadásul nem csupán státuszodat frissítheted, hanem segítségével fotókat és videókat is feltölthetsz a közösségi portálokra. Ezen kívül csúcsszuper zenelejátszóval is rendelkezik, ahol album vagy lejátszási lista szerint hallgathatod kedvenc számaidat, 3.1 megapixeles kamerájával pedig megörökítheted és rögtön meg is oszthatod a legszebb pillanataidat. Okos kis keresőjével böngészhetsz a Twitteren lévő bejegyzésekben, az e-mailjeidben, a telefonkönyvben, a naptáradban és az események között, és természetesen az interneten is.

Nyerj karácsonyra egy HTC Tattoo telefont, amihez csupán az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolnod:

Mit jelent a TATTOO szó a HTC Android telefonjának nevében?

TATTOO1: Tetoválás
TATTOO2: Tatu

Csak küldd el SMS*-ben a TATTOO szót a helyes válasz kódjával együtt, valamint nevedet és címedet a 1794-es SMS számra (példa: "TATTOO3 MINTA ANDRÁS, 1037 Budapest, Montevideo u. 9.") Játssz többször, s növeld az esélyedet, hogy a HTC Tattoo telefon a te karácsonyfád alatt legyen! A nyereményeket a HTC hivatalos disztribútora ajánlotta fel.

Ügyfélszolgálat: 06-1-265-7751 vagy info@mfactory.hu.
További információ: www.mfactory.hu

A játék 2009. november 23-tól 2009. december 18-ig tart. A sorsolás időpontja 2009. december 21.

*Az SMS díja bruttó 300 Ft. A szolgáltatás mindhárom mobilszolgáltató hálózatából elérhető.
A nyereményjátékban való részvétellel a játékos automatikusan hozzájárul adatai az
M Factory Zrt. általi kezeléséhez.
 

Címkék: darab egyikét karácsonyra nyerd tattoo telefon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend