2009.12.08.@ 14.12

Karácsonyi lidércnyomás – könyvben is!

Ha szereted Tim Burton filmjeit, és emlékszel a Karácsonyi lidércnyomásra, akkor szerezd be a zseniális rendező saját maga által illusztrált könyvét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tim Burton: Karácsonyi lidércnyomás (Magvető Könyvkiadó)

Kinek jutna eszébe Télapót és az egész karácsonyt csak úgy ukmukfukk elrabolni? Természetesen Tim Burtonnek, no meg az általa írt és illusztrált könyv főhősének, Csontvázy Izsáknak. Izsák a rémület őshazájában, Halloweenföldén éli frászhozással teli, izgalmasnak tűnő életét, amikor egyszeriben azt veszi észre, hogy már igencsak unja a vérfagyasztást, a velőtrázást és a hátborzongatást. Elindul hát világgá, és egy elvarázsolt erdő közepén egy csudás világra lel. Egy szempillantás alatt rabul ejti a szeretet ünnepe, majd viszonzásul ő ejti rabul a szeretet ünnepét. Mindenki fedezékbe, kezdetét veszi az Izsák főszereplésével megtartott karácsony!

A Karácsonyi lidércnyomás filmváltozatát már sokan ismerhetik, de Tim Burton eredeti rémes-rímes meséjét most először fedezhetik fel maguknak a felnőttnek látszó gyermekek és a gyermeknek látszó felnőttek.

 

A legjobb történelmi regények karácsonyra!

3 tuti könyv a pasidnak karácsonyra!

A legjobb könyvek anyukádnak karácsonyra!

A legjobb könyvek a barátnődnek karácsonyra!

A legcsajosabb dallamok karácsonyra!

Címkék: karácsonyi könyvben lidércnyomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend