2009.12.11.@ 15.12

Szombat Esti Ház a Symbolban!

Miért mennél szombat este máshová, mint a Symbolba? És hogy miért? Mert minden szombaton elszabadul a Szombat Esti Ház a Live Music Clubban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Egy igényes szórakozást kínáló programsorozat
 
2009. október 3-án indult az a kezdeményezés, amely keretein belül szombatonként fantasztikus koncertekkel várja a vendégeket a Symbol. A nagy sikerre való tekintettel 2010-ben is várja a bulizni vágyókat Szombat Esti Ház.  
 
Négy hétvége, négy zenekar
 
Havonta ismétlődve lépnek színpadra mindig megújuló koncertprogramjukkal a zenekarok. A Smile Showtime Band, Zsola és a Vad Orchideák, Éliás Jr., a Back II Blacké és Gallusz Niki ABBA-estje kellő garancia arra, hogy minden hétvége változatos lesz.
 
A „párbaj”
 
S hogy miért különleges ez az ismétlődés? Mert minden alkalommal egy dj zenéje ellen párbajoznak saját zenéjükkel a zenekarok és bebizonyíthatják hónapról hónapra, hogy az élőzene igenis megállja a helyét a lemezlovasok művészete mellett.
 
És még sokminden más…
 
Természetesen a szórakoztatás nem merül ki a koncertek sorozatában. A Symbol Garden területén igazi paradicsomi hangulatban pihenhetsz a kényeztető sarokban, ahol az ország egyik legnagyobb csokiszökőkútjából merítheted a plusz kalóriát a hajnalig tartó tánchoz. S ha mégsem elegendő a csokoládéba mártott gyümölcsök változatossága és valami tartalmasabbra vágynál, az Olasz étterem hajnalig forró pizza kemencével vár.
Az Italian Fusion étterem különtermében pedig még Fortuna kegyeiért is megküzdhetsz.
 
Ugye, hogy kár lenne kihagyni? Gyere el és pihend ki a hét fáradalmait a Symbolban!

 

További információ: http://www.symbolbudapest.hu/szombatestihaz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend