2009.12.16.@ 15.12

10 éves a Rewind!

Hatalmas visszapörgetés és örömszkreccs egy bálterem-méretű tortán: tíz éves a Rewind, így december 19-én tessék ennek az örömhírnek a jegyében a legjobb lemezlovasok zenéjére saját érdekünkben megőrülni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A magyar elektronikus tánczenei élet hőskora valamikor a ’90-es évek elején zajlott, az első underground, közelebbről jungle bulik a ma már házastársaknak tekinthető Palotai és Cadik vezényletével pedig az elmúlt évtized közepén kezdődtek valamikor, de fejből pontosan már csak az emlékszik, aki nem dobta el az agyát mindjárt az elején. Az Almássy-téri, Park Café-beli bulik, majd a Széchenyi hegyen tartott Jungle War-megmozdulások után 1999-re nevelt ki annyi buzgó hívőt mindenki „Faterja” és „Palikája”, hogy a – mit mondjunk? legendás? – páros saját partysorozatba kezdhetett, ahol a főszerep a tört ütemeké, a hip-hopé, a breakbeaté és a drum n’ bassé volt és (nagyjából van ma is). 1999-re annyi energia gyűlt össze underground körökben a városban (lásd még pl.: Bladerunnaz, Ablak-A-Dubra, Future Sound Of Budapest), hogy az azóta is tart, sőt, az tart ki azóta is. Főleg nekik köszönhetően, akik megszállott elkötelezettséggel szállították és szállítják a gondosan kiválogatott, jobbnál jobb zenéket, na és annak, hogy néha megállítják az időt, és visszatekerik. Reeewiiiind! Így aki ügyes volt és jól teljesített, az az elmúlt tíz év több mint 500 (Jézus Mária!) buliján több ezer órát fiatalodhatott, és így majdnem ugyan olyan fiatalon vághat neki a tíz éves fennállást ünneplő rendezvénynek, mint amilyen az elsőn volt ott, a Kopaszi gáton, ahol az égig értek a kezek és homlokig a pupillák. Ha ez így megy tovább, sose halunk meg.
 
A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, az összes elérhető jegyirodában, bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve az ismert online jegyirodákban. Jegyvásárlás SMS-ben T-Mobile- és Pannon-ügyfeleknek ezzel a kóddal: A38BENJI1126 (Részletek a www.a38.hu weboldalon.)
 
Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá.
 
REWIND! – 10 éves Jubileum @ A38: Palotai, Cadik, MC ZEEK, Mango, Mc Columbo, Babi Orbi, Kovács Andor, Ray Bal, Judie Jay. Kuba Beat, Vajna Balázs, Amb, Livius, Dave Bro, Lütyike, Wayaman Apó, K.G, Rew Allstars, Vj: Led Sender……és még sokan mások
 
2009. december 19. szombat 22h
Belépő: 1200 Ft, elővételben kapható.
SMS-kód: REWIN1219
 
További információ: www.a38.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend