2009.12.16.@ 14.12

Coelho idézetek a szerelemről!

Ha te is nagy Paulo Coelho-rajongó vagy, akkor idén karácsonykor feltétlenül szerezd be az író legújabb kötetét, melyben a szerelemről olvashatunk szebbnél szebb idézeteket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Paulo Coelho: Szerelem – Válogatott idézetek (Alexandra Kiadó)

A szerelem az élet lényege. Ez a gyönyörűen illusztrált, inspiráló kötet a szerelemről oszt meg gondolatokat napjaink egyik legkedveltebb szerzőjétől. Paulo Coelho Rio de Janeiróban született 1947-ben. Könyvei, melyeket 68 nyelvre fordítottak le, társadalmi és kulturális párbeszédet is gerjesztenek. Az általa érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat és a világ újfajta megértését keresik.
 
Az alkimista, a Veronika meg akar halni, a Tizenegy perc és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője idézetekben beszél a szerelemről.Az érzésről, ami több mint egy érzés, ami egyszerre adomány, átalakulás, felülkerekedés, összetartozás, vonzalom, keresés, az együttélés művészete és nagyság. A megfontolandó gondolatokat és életigazságokat nagyszerű illusztrációk keretezik. Catalina Estrada már gyerekként ráeszmélt szülőhazája, Kolumbia vibráló és buja természetére. Jelenleg Barcelonában él, de nemzetközileg elismert illusztrátorként sem felejtette el a gyökereit. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyvet a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Inspiráció – Naptár 2010-re

A győztes egyedül van…

Paulo Coelho szenvedélyes élete

Paulo Coelho: A fény harcosának kézikönyve

Címkék: coelho Idézetek szerelemről

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend