2009.12.21.@ 14.12

Pilates Biblia – a világhódító mozgásrendszer

75 év után végre magyarul is megjelent a Pilates Biblia, a világhódító mozgásrendszer megalkotójának eredeti könyve!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem csupán az eredeti Pilates gyakorlatok fotóját és leírását mutatja be, hanem a test, a szellem és a tudat harmóniájának megteremtéséhez nyújt segítséget a megjelent Pilates Biblia című könyv. A könyvet, melynek révén a Pilates világhódító útjára indult, az teszi igazán különlegessé, hogy maga Joseph Pilates, a mozgásrendszer megalkotója írta és a gyakorlatokat bemutató fotókon is maga a szerző látható.

A hazánkban 75 év „késéssel” megjelenő könyv Joseph Pilates 1934-ben és 1945-ben megjelent munkáinak magyar kiadása, melyben az eredeti fényképek, az egymást követő testtartások és a kísérő utasítások mellett életmódbeli tanácsok is szerepelnek. A könyv akár ma is íródhatott volna, aktualitása megdöbbentő ennyi idő távlatából is.
 
„Egy nemzetközi vállalat felsővezetője voltam, gerincsérvvel és csigolyaszakadással. Ígéretes karrier állt előttem – és, hogy tolószékbe kerülök – amikor találkoztam a Pilates-szel. Miután saját magamon megtapasztaltam a hatását és felgyógyultam, szakítottam az addigi életemmel. Feladtam a karriert, megtanultam és azóta népszerűsítem a Pilatest, hogy minél többen megtapasztalhassák azt fizikai és lelki a fittséget, amely segítségével elérhető. A könyvvel szeretném minél több emberhez eljuttatni a Pilatest, aminek a gyakorlatai otthon is végezhetők – mondta Simonfi Ági Pilates szakértő, a könyv kiadója.”
 
A könyv a www.agipilates.hu oldalon vásárolható meg.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend