2009.12.22.@ 14.12

Hallgasd meg a legújabb Alicia Keys-albumot!

Minden bizonnyal Clive Davis ütötte meg a főnyereményt idén ősszel, hiszen Whitney Houston és Leona Lewis után még egy szuper tehetséggel megáldott tanítványa, a 12-szeres Grammy-díjas Alicia Keys is új albummal (The Element Of Freedom) jelentkezik decemberben.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Biztosak lehetünk benne, hogy az 5 millió példányban elkelt, többszörös-platina és #1 pozícióban debütáló előző "As I Am" című album után ez a lemez is még tovább emeli majd az aranytorkú énekesnő amúgy is fellegekben járó szupersztár státuszát.

Az énekesnő a közelmúltban több projektben is részt vett: tavaly év végén ő énekelte a legutóbbi James Bond film főcímdalát Jack White-tal, nemrégiben ő készítette el Whitney Houston új albumának első kislemez dalát, a Million Dollar Billt, de Alejandro Sanz latin énekes új albumán és Jay-Z legutóbbi kislemezén (Empire State Of Mind) is szerepel közreműködőként, így a legjobb időpontban indult útjára a "The Element Of Freedom" projekt.
 
Az új albumon olyan nevek működnek közre, mint Beyoncé, Drake, a Kerry “Krucial” Brothers, Jeff Bhasker, a Swizz Beatz, és Noah “40” Shebib. Az album első kislemez dala, a "Doesn’t Mean Anything", mely már a hazai rádiókban is hallható.
 
További információ: http://www.aliciakeys.com

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend