2010.01.08.@ 15.01

Dob+Basszus Live Péterfy Borival a Bárka Színházban

Művészek találkozása a zene, a költészet és a színház világából. Így jellemezhető legjobban Lévai Balázs népszerű, Dob+Basszus című műsorának a Bárka Színházban összehozott élő verziója.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A beszélgetős estéknek minden alkalommal egy hazai zenekar a fővendége, akik olyan történeteket mesélnek az életükről, a dalok születéséről, egymásról, amelyeket a közönség eddig nem hallhatott. Feltűnik mellettük egy-egy író/költő is, aki átírja egy slágerük szövegét, amit nem csak az est fővendége, hanem a Bárka Színház egy színésze is előad. A műsor állandó részét képezi egy speciális műholdas interjú, illetve a páholyban elhelyezkedő kritikusok megszólalása.

Január 11-én egy alternatív díva, Péterfy Bori lesz a Dob+Basszus Live főszereplője. Az énekesnőként és színésznőként is elismert Péterfy Bori 2008 óta a Nemzeti Színház tagja. 2007-ben alakult a Péterfy Bori & Love Band az Amorf Ördögök tagjaiból és szerzőiből. Az új formáció rögtön egy szuperslágerrel indított (Hajolj bele a hajamba).

Ezen a januári hétfő estén tehát megtudhatjuk, hogy miért Love a Band, hogy mitől díva egy díva, hogy miként szól Varró Dani átiratában a Hajolj bele a hajamba, és hogy a sztárvendég Kulka János mit irigyel Péterfy Boritól. A közönséget szórakoztatja még a Dob+Basszus két tehetséges riportere, Mucsi Zoltán és Scherer Péter, továbbá műholdas kapcsolat segítségével bejelentkezik Gyabronka József. Mindezt élőben Lévai Balázzsal, január 11-én este 19 órától a Bárka Színházban. 

Címkék: bárka borival dob+basszus live péterfy színházban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend