2010.01.11.@ 15.01

Sherlock Holmes a mozikban!

Végre megérkezett a film, amiben két kedvenc pasisztárunk is szerepel. Ugye te is árgus szemekkel nézed szeptember óta a Sherlock Holmes bemutatóját? Akkor most van egy jó hírünk, nem kell tovább várnod, ugyanis Sherlock megérkezett a hazai mozikba is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) a XIX. század derekán már mindent tudott, amiről rettenthetetlen, éleseszű és modern kollégái csak álmodnak. A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete két legnagyobb problémájával kerül szembe. Az egyik: Holmes titokzatos szívét is rabul ejti egy nő, Irene Adler (Rachel McAdams), és a detektív nem sejti, hogy Adler kisasszony egy bonyolult tervet dédelgetve került a közelébe. A másik: ő és hű társa, doktor Watson (Jude Law) Lord Blackwood nyomába vetik magukat. Ha nem leplezik le időben, az az egész Brit birodalmat megrázhatja…

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff és a Spíler rendezője ismét London vagány alvilágába vezet…de ezúttal Viktória királynő korába.

A film hivatalos honlapja: http://sherlock-holmes-movie.warnerbros.com/

 
Bemutató dátuma: 2010. január 7.
 
Fotó: NorthFoto

 

Címkék: holmes mozikban! sherlock

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend