2010.01.15.@ 15.01

Hova lettek Morganék?

Ha imádod Sarah Jessica Parkert és Hugh Grant is megdobogtatja a szíved, akkor irány a mozi, és tudd meg hová lettek Morganék!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Morganék mindenképp szeretnének eltűnni a világ szeme elől….nem mintha volna mit szégyellniük: a férfi, Paul (Hugh Grant) Manhattan egyik legmenőbb ügyvédi irodájának sztárjogásza, a felesége, Meryl (Sarah Jessica Parker) pedig egy rendkívül sikeres ingatlankereskedő – akik egy futó hűtlenség következményeként éppen válni készülnek. Egy váratlan esemény azonban megzavarja őket: egy gyilkosság szemtanújává válnak, így az ügyészség a tanúvédelmi program keretében egy békés kisvárosba küldi őket. A veszekedésben élenjáró pár kénytelen a helyi seriff rokonának kiadni magát, és hogy az álca tökéletes legyen, boldog szerelmeseknek kell tűnniük. Pault és Merylt eleinte még a helybéliek naiv szívélyessége sem kárpótolja a Manhattanben maradt pörgésért és nagyvilági csillogásért, de valahogy mégis kezdik megkedvelni új életüket…amikor rájuk talál a gyilkos…

A Két hét múlva örökké és a Zene és szöveg rendezőjének legújabb filmjében a két főszereplő nem más, mint a romantikus vígjátékok nagyágyúja, Hugh Grant és a Szex és New York sorozat örök szinglije, Sarah Jessica Parker.

 
 
Bemutató dátuma: 2010. január 14.
 
Fotó: NorthFoto

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend