2010.01.21.@ 14.01

Doctor Parnassus és a képzelet birodalma

Nézd meg a mozikban Heath Ledger utolsó filmjét, a Doctor Parnassus és a képzelet birodalmát, mely egy felejthetetlen utazást jelent majd a fantázia földjén.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A színházi társulatával utazó Dr. Parnassus páratlan lehetőséget kínál napjaink közönségének. Varázstükrén keresztül a földi realitásból a határtalan képzelet fantasztikus világába léphetnek át; választhatnak fény és öröm, vagy sötétség és bánat között. E mágia mögött azonban sötét titok lappang. Parnassus évszázadokkal ezelőtt fogadást kötött az ördöggel, és elnyerte a halhatatlanságot. Később, amikor találkozott élete szerelmével, egy újabb egyezséggel fiatalságra cserélte halhatatlanságát. Csakhogy az ördög ezért az ifjú Valentinát, a mágus lányát kérte, akiért eljön, amint betölti tizenhatodik születésnapját. A határidő közeleg, ezért hogy mentse szeme fényét, Parnassus köt egy utolsó fogadást: az nyer, aki elcsábítja az első öt lelket. A Doktor a társulat vad, komikus és lenyűgöző figurái közül annak igéri lánya kezét, aki segít neki nyerni. Kalandos, és minden képzeletet felülmúlóan szürreális utazás veszi kezdetét időn és téren át…

Terry Gilliam fantasy-filmjének címszerepében Christopher Plummer látható. Legfőbb partnere, a titokzatos Tony szerepében Heath Ledger, akinek alteregójaként Johnny Depp, Colin Farrell és Jude Law is megjelenik. Az ördögi Mr. Nicket Tom Waits alakítja.

A film hivatalos honlapja
: http://www.doctorparnassus.co.uk/

Bemutató dátuma: 2010. január 14.
 
Fotó: NorthFoto

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend