2010.01.26.@ 14.01

Örökítsd meg a világot HD minőségben!

A Sony Ericsson Vivaz telefonnal a kommunikáció valóban egyet jelent a szórakozással, hiszen a kiváló minőségű HD-videó alkalmazás segítségével rögzítheted és megoszthatod másokkal a legemlékezetesebb pillanatokat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rögzíts!

Örökítsd meg életednek bármely pillanatát HD minőségben, és az emlék mindig valóság marad a nagyfelbontású rögzítés segítségével! A videógomb azonnali felvételt tesz lehetővé, mégpedig folyamatos autofókusszal a lehető legtökéletesebb minőség érdekében.

Tekintsd meg!

Nézd meg újra videófelvételeidet készenléti alkalmazásban vagy akár Wi-Fi-n keresztül online a 7,2 cm átmérőjű szélesvásznú képernyőn!

Oszd meg!

Töltsd fel tartalmaidat Wi-Fi-n keresztül a YouTube-ra és a Picasa-ra nagy felbontásban, mialatt egyéb alkalmazásokat futtathatsz és használhatsz a készüléken!

Szórakozz!

A szórakozás élménye személyre szabható, a hiszen számtalan nagyszerű alkalmazást tölthetsz le készülékedkre a PlayNow-n és a Symbian Developer Communityn keresztül.

A Sony Ericsson Vivaz külseje is az új, „Testhezálló” dizájnfilozófiát követi: az emberi test alakját formázza, emellett pedig a telefonálás megbízható és ellenállhatatlan élményét biztosítja, így a Sony Ericsson Vivaz bárhol, bármikor azonnal felismerhető.

A HD-videón kívül egyéb szuper tulajdonságokkal is rendelkezik ez a kis készülék: könnyen hozzáférhetsz a közösségi oldalakhoz, mint például a Facebookhoz és a Twitterhez. 8,1 megapixeles kamerájával kiváló minőségben örökítheted meg a legszebb pillanatokat, a lehető legjobb kép érdekében pedig arc- és mosolyfelismerő-funkcióval is ellátták a telefont. A Sony Ericsson Media Player segítségével pedig egyszerűen játszhatod le a médiatartalmakat is.

Kapcsolódó cikkek:

Érintéssel varázsol el az új Apple Magic Mouse!

Utazz csajos GPS-szel!

Teljes gőzzel az egészségért!

Címkék: minőségben! örökítsd világot

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend