2010.02.08.@ 15.02

A Twilight Partyn debütál a Nite Force!

A Nite Force DJ-csapat és a TWILIGHT Partysorozat együtt debütál a budapesti Club Play-ben. A Nite Rise nagyszabású partysorozat kistestvére február 20-án kápráztatja el a nagyközönséget. Az önnálló klubest nemcsak speciális látvány effektekkel és pirotechnikával, hanem a Rise FM DJ csapatának első közös fellépésével robban be 2010 éjszakai világába.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Rise FM által már jól ismert nagyszabású Nite Rise rendezvényeket külső vagy speciális helyszíneken rendezik világhírű előadókkal, általában 6000 fő feletti látogatóval. Tavaly nyáron Budapestet és Balatont összekötve, Thomas Golddal és Robbie Riverával tombolhatott egyidejűleg az ország két pontján megrendezett Nite Rise party közönsége.

A Twilight klubesteket a Nite Rise bulik kistervérének avanzsálják, amelyeket a Rise FM kizárólag klubbokban rendez meg. A partysorozatot február 20-án indítják útnak a budapesti Club Play-ben, ahol a Rise FM DJ-csapata, a Nite Force első alkalommal lép fel, igazi Rise FM-es hangulatot varázsolva a rádió legjobb zenéivel és Timoval, az MC-műsorvezetővel az élen.

A Nite Force lemezlovas csapatot a Rise FM Nite Rise című különálló produkciójából ismerheted, ahol hétköznaponként a fiatal DJ-k mixei és zenei alkotásai hozzák fergeteges hangulatba a hallgatót. A hazai lemezlovasok után világhírű külföldi DJ-k Nite Rise-nak készített mixei, illetve interjúi is hallhatóak, így például hétfőn Syke N Sugarstarr, kedden London legendás kiadójának rádióshowja jelentkezik be a Defected Radioshow Aaron Ross-szal, szerdán D.O.N.S., csütörtökön pedig Robbie Rivera rádióshowja hallható.

Címkék: debütál force! nite partyn twilight

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend